بخاطر فشار و تحقیر ژاپنی ها، و .. روی کرهای ها و احساس ضعف در برابر آنها، ، مصمم شد و به سیم آخر زد، و زندگی در شهر را رها کرد و بدون امکانات، در بالای کوه پناه گرفت، تا بتواند روی فرضیه های تمامی متدهایی که تا آن موقع آموخته بود کار کرده ، روشی کارآمد برای مبارزه پیدا کند.
او با دست خالی سنگ را میشکست. پس از 18 ماه در حالی که کاملا متحول شده بود از کوه پایین آمد.
او یک گاو نر را با یک ضربه مشت از پا در آورد، و با تیغه دست، شاخ یک گاو را شکست.
از اساتیدی که همیشه استاد یحیایی، برای نشان دادن اراده قوی و پولادین و خارج شدن از محیط امن و بی خطری که برای خود ساختیم که مانع پیشرفت ماست، را مثال میزدند، «استاد اویاما»، و فیلم مرتبط با ایشان «مبارزی در باد» می باشد.
استاد یحیایی، خود نیز، بعضی مواقع، یک هفته بطور کامل، در کوهستان، جنگل و ساحل دریا، به تنهایی، زندگی و به تمرینات سخت می پرداختند.
*اطلاعات بیشتر در کتابهای «کاراته» ، «دایره المعارف کامل هنرهای رزمی دنیا»، «زندگی در شرایط سخت»، و «زندگینامه استاد یحیایی»، اثر: استاد محمدرضا یحیایی، مراجعه بفرمایید.
گردآوری: مدیر سایت.
میاموتو موساشی
نوشته شده توسط Administrator
يكشنبه ، 5 دی 1395 ، 18:44
هنرهایرزمی طریقتهنرهایرزمیجامع: میاموتو موساشی
شمشیرزن و سامورایی افسانهای ژاپن، به خاطر مهارتش در شمشیرزنی و نیز پیروزیهای چشمگیرش در نبردهای دونفره با شمشیر شناخته شدهاست.
کتاب پنج حلقه
موفقیت موساشی در مبارزه مربوط به طبیعت روان شناختی او در شمشیربازی بود. فلسفه او تأثیر گرفته و در واقع تعبیر و توضیحی است بر اصل ذن‘ كنفوسیوس گرایی و شینتویسم. با توجه به فلسفه بودا، 5 عنصر آب‘ خاك‘ آتش‘ باد و خلاء جهان هستی را تشكیل می دهند. بنابراین موساشی، از این عناصر برابر عناوین فصل های كتابش كه در واقع رساله ای است در باب استراتژی استفاده كرد. كتاب او شامل چندین بخش است‘ كه هر فصل را به نامهای مختلف كتاب خاك كه در مورد استراتژی است‘ كتاب آب كه تكنیك ها و روح را توضیح می دهد‘ كتاب آتش كه مربوط به مبارزه واقعی است‘ كتاب باد كه مهمترین روش های دیگر مدرسه هاست و كتاب خلاء كه یك راهنمای فلسفی در مورد استراتژی است‘ نوشته است.
كتاب خاك: موساشی می گوید استراتژی مهارت جنگ جوست... روش جنگجو با عزمی راسخ در پذیرش مرگ. تمامی این سفرهای دور و دراز نشان دهنده شورو هیجان شخصیت اوست. او دوباره تكرار می كند كه هم در مبارزه و هم در زندگی باید تعهد كامل داشته باشیم. اگر تردید كنید كار شما تمام است. او اضافه می كند اگر می خواهید با موفقیت استراتژی او را به كار ببرید باید با جدیت و پشتكار روش او را دنبال كنید.
در کتاب پنج حلقه، در کتاب (فصل) آب، میگوید: همانطور كه روح شبی آب است و باید با ظرفش هماهنگ شود شما هم باید با حریفتان هماهنگ شوید. نگران و مضطرب نباشید. به عبارت دیگر انعطاف پذیر باشید تا بتوانید به سرعت خود را تغییر دهید. به این ترتیب شما می توانید خود را به قالب حریفتان درآورید.
در بخش بعدی‘ موساشی درباره یكی از بدیهی های كلی هنرهای رزمی می گوید: راه و روش مبارزه، و راه و روش زندگی هر روزه، باید شبیه هم باشد. به عبارت دیگر اگر شما زندگی یك جنگجو را دارید مبارزه مرگبار حقیقت زندگی شماست. در زمان روبرو شدن با حریف هیچ گونه تردید و یا ترسی از خود نشان ندهید.
گردآوری: مدیر سایت
آخرین بروز رسانی مطلب در يكشنبه ، 5 دی 1395 ، 19:30
کونگ فو : مشت زنی چینی
نوشته شده توسط Administrator
شنبه ، 4 دی 1395 ، 18:48
هنرهای رزمی ، طریقت هنرهای رزمی جامع: کونگ فو
در هنر رزمی کونگ فو (چینی)، زمانی که یک شاگردی به درجه استادی میرسید، باید یک تز جدید و یک تکنیک جدید ، از خود ابداع میکرد و میاورد.
اساتید بزرگ رزمی فرمها و اسلوب بسیاری از سبکها و استیلهای رزمی، را از تکنیکهای جنگی حیوانات (ببر، پلنگ، میمون، مار، خرس ، گرگ، سگ) یا پرندگان (عقاب، درنا ، مرغابی، لک لک، مرغ) و یا حشرات (آخوندک یا مانتیس) و...سرمشق گرفته اند.
*سبکهای مختلف کونگ فو:
*شائولین
*وینگ چون
*مشت بلند
*حیوانات
*تای چی
*سلاح سنتی چینی
*ساندا
*کشتی چینی
*مدرن (جیت کاندو، و...)
*چی کونگ
*توآ (ایرانی)
کانگ فو، درجه از استادی و تبجر در هر رشته و زمینه را گویند. اگر مثلا در رشته موسیقی به درجه ای از تسلط و استادی برسید که با شما عجین شود، به درجه کانگ فو میرسید.
گردآوری: مدیر سایت.
جیت کان دو : سبک بروسلی
نوشته شده توسط Administrator
جمعه ، 3 دی 1395 ، 13:39
هنرهای رزمی ،طریقت هنرهای رزمی جامع : جیت کان دو
بروس لی، استاد بزرگ هنرهای رزمی، از کودکی و نوجوانی در خیابانهای هنگ کونگ به درگیری می پرداخت.
در جوانی با هنر رزمی وینگ چون کونگ فو آشنا شد ولی تازه با این هنررزمی آشنا شده بود و حتی هنوز در بین باشگاه شاگرد خوبی نشده بود، که رویاهای بزرگ را در سر می پروراند. و در طی اتفاقاتی، بخاطر جسارت و نترسی و اراده خود و تمرینات سنگین، در آمریکا، سبک و روش جدیدی بر پایه وینگ چون ، کاراته ، جودو ، موی تای ،و... به نام جیت کاندو بنیانگذاری کرد.
روش مبارزه او بسیار خشن و مناسب مبارزات خیابانی بود. او، هنرهای رزمی را به سینما آورد. روحش شاد.
او هیچگاه، نتوانست به جنبههای دیگر هنرهای رزمی، مانند: چی کونگ (انرژی چی)، ذن (معرفت)، و... وارد شود.
گردآوری: مدیر سایت.
آیکیدو جامع (دفاع شخصی جامع)
نوشته شده توسط Administrator
دوشنبه ، 29 آذر 1395 ، 12:42
هنرهای رزمی طریقت هنرهای رزمی جامع
آیکیدو (دفاع شخصی) ، روش هماهنگی با نیروی کی
آی : به معنای هماهنگی
کی (چی) : به معنای نیروی درونی، انرژی حیاتی بدن
دو : راه و روش
آیکیدو: روشهایی برای دفاع شخصی و بهبود رفتار انسانی ، بدون آسیب رساندن یا حمله به دیگران، و بدون صرف کمترین انرژی خود و با استفاده از انرژی حریف.
بنیانگذار آیکیدو: موریهه اوشیبا
بازیگر و استاد معروف: استیون سیگال
آیکیدو جامع
آیکیدویی بر اساس «تز جامع»، با استفاده تمام تکنیکهای پیشرفته لازم مانند طب سوزنی و نقاط حساس و...
بنیانگذار: استاد محمدرضا یحیایی
* برای کسب اطلاعات بیشتر، به کتاب آموزش کاراته، آیکیدو جامع (دفاع شخصی جامع)، دایرة المعارف کامل هنرهای رزمی دنیا، و... از استاد محمدرضا یحیایی، و ویدئو کلیپ های استاد درباره آیکیدو، مراجعه بفرمایید.